0%

Home interior, design and decorating

Немате идеа како да го уредите својот стан? Погледнете дел од нашите проекти за уредување на станбени простории

Повеќе

Public places interior, design and decorating

Погледнете дел од нашите завршени проекти и проекти во изработка наменети за ресторани, барови, продавници...

Повеќе

Outdoor interior, design and decorating

Ние изработуваме проекти за надворешно уредување на станбени објекти (идејни решенија за фасади, балкони и сл.), градини, хортикултура...

Повеќе

Ideas for furniture and inventory

Изработуваме идејни решенија за мебел, инвентар за јавни простории

Повеќе

Модерен дизајн на ентериери


Модерен ентериер дизајн, идеи, инспирација, дневни соби, кујни, трпезарии, спални, бањи, градини, фоајеа, подруми, библиотеки, детски соби…

Идејни решенија и нацрти за изработка на разни делови од намештај, идејни решенија за уредување на ресторани, кафулиња, барови, докторски ординации, банки, хотели, мотели…

Консултантски услуги и помош околу одбирање на мебел, бои, кујнски елементи, елементи за купатила …

Our Exclusive Designs

запознајте ја нашата работа, еден мал дел од изработени планови и завршени објекти
parallax layer

Повеќе информации?

Повеќе информации за нашата дејност во областа на внатрешното планирање и уредување на разни видови станбени и деловни објекти и изборот на ентериерот за истите, можете да добиете доколку нé посетите на лице место

VIDA - Visual Interior Design Association Home Accessories Shop

  • ВИДА ДООЕЛ Гостивар
  • Гоце Делчев бр. 6, ТЦ City Center кат I-ви
  • Гостивар,1230, Р. Македонија
  • +389.78.362.300

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

VIDA - Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

Created By VIDA