dragoslav, May 26, 2016
dragoslav, May 26, 2016

Фаза на изработка по следење на 3D идеен проект

Фаза на изработка по следење на 3D идеен проект ресторант за свечености

Filled under : Нови Проекти
dragoslav, March 9, 2016

Завршен проект бутик Jakamen Kigili

Завршен проект бутик Jakamen Kigili

Filled under : Нови Проекти
dragoslav, March 4, 2016

Завршен проект на стан

Завршен проект на стан, дневна соба, трпезарија, спална соба, детска соба, купатило, ходник, зграда на Асани Компани во Гостивар на ул. Илинденска

Filled under : Нови Проекти
dragoslav, February 19, 2016

VIDA - Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

Created By VIDA