Loading...
Modern Interior
  • Share this portfolio
  • Previous Portfolio
  • Next Portfolio
  • Portfolio Detail
  • Portfolio List
  • Close Video

Modern Interior

February 11, 2015
Модерниот дизајн на ентериер е препознатлив по своите чисти, едноставни ентериери. Користење на природни материјали како дрво, кожа, постелнина… се видливи. Фурнираната иверица и пластика се многу популарни во модерниот мебел, како и полиран метал. Мебелот е многу отворен и издигнат над подот дозволувајќи воздушесто чувство. Ѕидовите се често бели  пружајќи експанзивно чувство. Модерните ентериери, генерално, имаат голи подови и ако се користат килими, тие се обично волнени и со неутрална боја. Се советува ранобојноста да се користи во умерени количини.

Modern Interior, interior, design

VIDA - Visual Interior Design Association

Метри квадратни

80

VIDA - Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

Created By VIDA