Loading...
Portfolio Categories Home Interior - Archive
Portfolio Categories Home Interior - Archive

Home Interior

натрешното уредување е дел од архитектурата и декоративната уметност кој се занимава со исцртување и обликување на внатрешноста на градбите сосе покуќнината. Покуќнина е целата опрема, мебел, кујнски прибор и … Continue reading

Author : dragoslav
Comment Number : No Comment Yet

Modern Interior

одерниот дизајн на ентериер е препознатлив по своите чисти, едноставни ентериери. Користење на природни материјали како дрво, кожа, постелнина… се видливи. Фурнираната иверица и пластика се многу популарни во модерниот мебел, … Continue reading

Author : dragoslav
Comment Number : No Comment Yet

VIDA - Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

VIDA Visual Interior Design Association

Created By VIDA